loading...
سایت بیا تو امنیت
محمدامين رئيسي نيا بازدید : 328 سه شنبه 22 اسفند 1391 نظرات (0)

cyber-logo

فضای سایبر به لحاظ ماهیت وجودی ، بسیار متفاوت از فضای مادی شناخته و تعریف شده در ذهن ماست .ماهیت فضای سایبر ماهیتی فرافیزیکی و غیر ملموس است و به طور کلی متفاوت با ماهیت فضای سنتی است ، در واقع پدیدآورندگان شبکه ، مخصوصا آن را با چنین ماهیتی پدید آورده اند که هرگز  مبتنی بر پارامترهای فضای سنتی نباشد و در نتیجه در قید و بندهای موجود درگیر نشود اما همین تفاوت های بنیادین وقتی به عرصه حقوق طرفین درگیر در پرونده های مرتبط با فناوری اطلاعات وارد می شوند دچار چالش های عمیقی می گردند.

شما در این کتاب با اصول کلی امنیت فضای سایبری آشنا میشوید. همچینین در این کتاب هدف از نفوذ و راهکارهای مناسب مبارزه با نفوذگرها را فراخواهید گرفت.

این کتاب در عین کاربردی بودن ، حجم کمی دارد.

هم اکنون این کتاب کاربردی را میتوانید از مستردانلود دریافت نمایید.

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 211 دوشنبه 14 اسفند 1391 نظرات (0)
دانلود کتاب آموزش جامع نرم افزار ISA Server

کلمه ISA مخفف کلمه Internet Security And Acceleration Server  می باشد در واقع  ISA  نرم افزاری است که توسط شرکت مایکروسافت ارائه شده  که برای افزایش سرعت دسترسی به منابع خارجی مثل وب سایت ها و برای امنیت بیشتر بکار می رود کلا این نرم افزار دارای فایروال قوی می باشد که  همین کار باعث افزایش عملکرد در زمینه امنیت می شود .
این نرم افزار به عنوان Web Caching  میتواند استفاده شود که سرعت دسترسی به وب سایت ها را افزایش می دهد ، با ذخیره کردن سایت ها در Cache  خود .می توانید با این نرم افزار سایت های مختلف را فیلتر بکنید ارتباط کاربران را با اینترنت قطع کنید ، پهنای باند را کنترل بکنید از ورود یک کاربر خاص جلوگیری بکنید و ....

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 146 شنبه 20 آبان 1391 نظرات (0)

10 روش سريع براي رفع مشکلات رايانه


- شبکه Wi-Fi شما به شدت کند است؟
اگر دليل اين کندي قطع شبکه نباشد، احتمالا تداخلي ايجاد شده است. ابتدا جاي روتر (router يا همان مودم) را تغيير دهيد تا آنرا از معرض موارد مشکل زايي چون امواج مايکرو ويو يا تلفن بي سيم دور کنيد. شايد شما از يک کانال شلوغ استفاده مي کنيد؟ کانال را از طريق صفحه configuration روتر تغيير دهيد، بخش Channel را پيدا کنيد و ?، ? يا ?? را امتحان کنيد.
- کيفيت صفحه نمايش يا display بسيار بد است؟
با کليک راست بر روي desktop، تنظيم صفحه نمايش را بررسي کنيد، در ويندوز XP به بخش Properties و در ويندوز ويستا به Personalize برويد و از آنجا Settings را انتخاب کنيد. اگر نمي توانيد رزولوشن يا کيفيت رنگ را افزايش دهيد، دکمه Advanced, Adapter را انتخاب کنيد. اگر اداپتور VGA استاندارد يا هر اداپتور ديگر در آنجا فهرست شده بود، يک درايور مخصوص به نوع PC را دانلود کنيد.
اگر اداپتور موجود بود، يک نسخه از درايور قبل از آن را امتحان کنيد. در ويندوز XP به ترتيب بر روي Properties, Driver, Roll Back Driver کليک کنيد در ويستا Personalization Control Panel را باز کرده و به ترتيب بر Display Settings, Advanced Settings, Properties کليک کرده و در نهايت Driver, Roll Back Driver را انتخاب کنيد.
- چاپگر شما مطالب بي ربطي را چاپ مي کند؟
اين احتمال وجود دارد که يک دستور چاپ کنسل شده به خوبي از حافظه چاپگر پاک نشده باشد، چاپگر را چند دقيقه خاموش و مجددا روشن کنيد. در اين بين اين کار را انجام دهيد: بر روي منوي Start در ويندوز XP به سراغ Printers and Faxes و در ويستا به Printers برويد و تمام دستورات چاپ را پاک کنيد. اگر مشکل ادامه پيدا کرد، درايور چاپگر را مجددا نصب کنيد.
- چاپگر از پيش تعيين شده يا default ديگر عمل نمي کند؟
بعضي از برنامه هاي کاربردي مانند OneNote مايکروسافت، به عنوان انتخاب خروجي خود نوعي ابزارهاي مانند چاپگر را نصب مي کنند و بعضي از آنها اين چاپگر مجازي را به عنوان چاپگر اصلي تعيين مي کنند. براي حل اين مشکل به منوي Start رفته، گزينه Run را انتخاب کنيد و در آن عبارت control printers را تايپ کرده، دکمه Enter را بزنيد. چاپگر مورد نظر خود را با کليک راست انتخاب نموده و گزينه Set as Default Printer را انتخاب کنيد.
- شما هر روز با پيامهاي مکرر error در زمينه مشکلات حافظه مواجه مي شويد؟
براي بررسي اينکه آيا RAM واقعا مشکل دارد يا خير، برنامه رايگان MemTest را دانلود کرده و آنرا بر روي ديسک بوت قرار داده سپس تستهاي موجود در آنرا انجام دهيد.
- کامپيوتر شما به شدت آهسته آغاز به کار مي کند؟
در منوي Start، گزينه Run را انتخاب کرده و در آن عبارت msconfig را تايپ کنيد. سپس بر روي Startup کليک کرده و تمام برنامه هاي کاربردي که بر روي روي آن بالا مي آيند را بررسي کنيد. هر يک از مواردي را که در زمان روشن شدن و بالا آمدن وبندوز نمي خواهيد، حذف کنيد. اما هر بار تنها يکي از برنامه ها را حذف کنيد زيرا در اين ميان برنامه هايي وجود دارند که براي راه افتادن سيستم لازم هستند.
- فايلهاي ويدئويي بدون صدا يا تصوير پخش مي شوند؟
به احتمال زياد رمزگذار يا codec دستگاه شما تاريخ گذشته است. بهترين راه به روز رساني کامل آن است که از طريق برنامه هايي چون ACE Mega CodecS و K-Lite Codec انجام پذير است.
- يکي از کليدهاي صفحه کليدتان شکسته است؟
اگر بخشي از کليد شکسته است، آن را با يک کليد بدون استفاده مانند کليد Insert عوض کنيد. کليدهاي لپ تاپ براي جايگزين شدن يا تعويض روشهاي مختلفي دارند که معمولا در وب سايتهاي آنها وجود دارد.
- شما يکي از پينهاي ورودي port يا کابل را کج کرده ايد؟
معمولا استفاده از انبردست، وضعيت را بدتر مي کند، براي اين کار بهترين وسيله يک مداد اتود با اندازه مغزي بزرگ است که معمولا به انواع اين پينها ميخورد.کافي است پين را در محل قرار گيري مغزي مداد قرار دهيد و آنرا صاف کنيد.
محمدامين رئيسي نيا بازدید : 134 شنبه 20 آبان 1391 نظرات (0)

آيا VPS را مي شناسيد ؟

نويسنده : كيانوش مراديان

ناشر : سايت تخصصي شبكه

 

 

 

Virtual Private Servers يا سرورهاي تخصصي مجازي جزء سرورهاي پيشرفته با آخرين تكنولوژي مجازي سازي هستند. اساس كارتقسيم كردن مجازي يك سرور قدرتمند فيزيكي به چندين سرور مجازي مي باشد بطوريكه هر يك از سرورهاي مجازي كاملا مانند يك سرور فيزيكي شبكه مشاهده شده و با همان ساختار اوليه و اسكريپت ها ، كاربران ، پردازش ها ، سيستم فايل و ... عمل مي نمايد.

 

اساس سرور مجازي :

VPS درست مانند يك سرور مستقل شبكه عمل مي نمايد.

 

اين سرور پردازش ها، كاربران ، فايلها و دسترسي به Root مختص خودش را دارد.

هر سرور آدرس شبكه ، شماره پورت ، جدول ها ، فيلترينگ و قوانين روتينگ مختص به خودش را دارد.

هرسرور مجازي ساختار و تعاريف خاص خود را براي سيستم و نرم افزارهاي كاربردي دارا مي باشد.

هر سرور مجازي داراي ورژن سيستم عامل و نرم افزار مختص خودش است.

هر سرور مجازي قادر به حذف ، اضافه ، تغيير فايل ها مي باشد بطوريكه نرم افزارهاي كاربردي متفاوتي روي آن ها قادر به نصب شدن هستند.

vps

 

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 116 شنبه 20 آبان 1391 نظرات (0)

تا قبل از دهه ۹۰ استفاده از اینترنت برای مردم عادی به سادگی امکان‌پذیر نبود، چرا که استفاده از امکانات اینترنت نیاز به دانش خاصی داشت. محیط خط فرمانی(Command Line) و ساختار غیر گرافیکی اینترنت سبب شده بود که کاربران عادی علاقه چندانی به استفاده از اینترنت نداشته باشند.
در اوایل دهه ۹۰، پس از به وجود آمدن مفهوم وب در اینترنت (سال ۱۹۹۳ ) و پروتکل HTTP که به سادگی امکان به اشتراک گذاشتن مستندات در اینترنت را در اختیار کاربران قرار می‌داد، روز به روز بر تعداد کاربران اینترنت افزوده شد. از سوی دیگر با اضافه شدن کاربران اینترنت، حجم مستندات نیز روز به روز افزایش یافت. مسلماً خطوط سابق اینترنتی و سرورهای موجود، توانایی جوابگویی به خیل عظیم کاربران را نداشتند.
همچنین با زیاد شدن کاربران و بالا رفتن حجم مستندات، و نیز سادگی انتشار اطلاعات در اینترنت، مفاهیم تجاری نیز وارد عرصه اینترنت شدند. شرکت‌های تجاری نیاز به سرورهایی داشتند که این امکان را به آنها بدهد که به سادگی و با سرعت بتوانند اطلاعات خود را در اختیار مشتریان و کاربران خود قرار دهند.
بالطبع این امکان وجود نداشت که هر شرکت یا سازمانی که قصد راه‌اندازی سایت‌های اینترنتی را دارد، خود راساً اقدام به راه‌اندازی سرور خود کند، چرا که با وجود کاربران زیاد این سایت‌ها و حجم بالای ترافیک، نیاز به اتصال‌هایی با سرعت‌های بسیار بالا وجود داشت که مسلما حتی در صورتی که این امکان از لحاظ عملی وجود داشته باشد، هزینه بالایی را می‌طلبید.
راه‌حلی که برای این مشکل به نظر رسید، راه‌اندازی مراکز خاصی تحت عنوان Data Center یا مراکز داده‌ای بود. Data Center ها با در اختیار داشتن اتصالات پرسرعته‌ای به اینترنت، و همچنین در اختیار داشتن سرورهای قوی و متعدد، امکان راه‌اندازی سرورهای وب را برای عموم مردم ممکن ساختند.
شرکت‌های تجاری و مردم می‌توانستند با اجاره کردن فضای محدودی در این سرورها، سایت‌های وب خود را معرض دید عموم قرار دهند. برخی شرکت‌های بزرگ نیز با توجه به نیاز خود، اقدام به اجاره کردن یک سرور در مرکز داده‌ای می‌کردند و آن را از راه دور با ابزارهای خاص کنترل می‌کردند.
اکنون با توجه به رشد سریع اینترنت، روز به روز به تعداد Data Center ها اضافه می‌شود به طوری که در حال حاضر در اکثر کشورهای پیشرفته این مراکز وجود دارند. تمرکز این مراکز بخصوص در کشور امریکا بسیار زیاد است. دلیل آن ارزان بودن نرخ اتصال به اینترنت و همچنین در دسترس بودن سرعت‌های بالا می‌باشد.
برخی از این Data Center از طریق خطوط مختلف فیبرنوری، پهنای باندی بیش از ۴Gbps را در اختیار دارند و تعداد سرورهای این Data Center معمولا بیش از ۱۰۰۰ است که بر اساس مشخصات به متقاضیان اجاره داده می‌شود.
پارامترهای زیادی در قیمت اجاره ماهانه یک سرور تاثیرگذار است که می‌توان به سرعت CPU، مقدار حافظه RAM و اندازه Hard Disk ، حداکثر ترافیکی که ماهانه در اختیار هر سرور قرار می‌گیرد، سیستم عامل سرور و همچنین سابقه مرکز داده‌ای بستگی دارد.

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 135 دوشنبه 08 آبان 1391 نظرات (1)
دانلود کتاب مسیریابی در شبکه

در طول دهه اخیر، اینترنت از پروژه های تحقیقاتی ارتباطات که دنیای ما را برای همیشه دچار تحول ساخته اند، فراتر رفته است.پیام های فوری، تلفنی ip، فیلم و موسیقی های درخواستی، بانکداری؛ تنها بخشی از کاربرد های فراوانی هستند که زندگی ما را راحت تر کرده اند. اما تکنولوژی و فناوری که ما را قادر به استفاده از این امکانات می کند شبکه های کامپیوتری و نحوه ی ارتباط بین این شبکه ها می باشد.
در کتاب حاضر تحلیل و چگونگی کار پروتکل های مسیر یابی  و مقایسه آنها و بررسی پروتکل OSPF به طور کامل و ارائه تکنیک های هوش مصنوعی برای بهبود کارایی این پروتکل بررسی خواهد می شود.

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 152 دوشنبه 08 آبان 1391 نظرات (0)
دانلود کتاب آموزش CCNA

CCNA مخفف Cisco Certified Network Associate و به معنای دانشیار خبره شبکه سیسکو می باشد. 
در کتاب حاضر مباحث CCNA بطور جامع توضیح داده شده است.لازم به ذکر است داشتن آشنایی اولیه با کامپیوتر و شبکه برای مطالعه این کتاب ضروری می باشد.

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 165 شنبه 01 مهر 1391 نظرات (0)

به دست آوردن IP

اگر در چت روم با شخصی در حال چت کردن هستید از او بخواهید یک فایل(عکس) برای شما بفرستد در هنگام دانلود فایل به منوی start رفته و بر روی گزینه run کلیک کنید ودر کادر باز شده ( در ویندوزXP هستید cmd تایپ کنید ،در ویندوز ۹۸ commandتایپ کنید ) یک صفحه داس مانند برای شما باز می شود که مانند دستور روبرو عمل کنیدc:\>netstat -n

 

به ادامه مطلب بروید

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 195 جمعه 31 شهریور 1391 نظرات (1)

Active Directory چيست؟

در اين مقاله با مفهوم Active Directory آشنا خواهيد شد. آن را معرفي خواهم كرد و در ادامه به زيرساخت هايي كه براي نصب آن نياز داريد اشاره خواهم كرد. قابل ذكر است اين مقاله توسط وب سايت تخصصي شبكه Persian Data Network آماده شده و هر گونه سوء استفاده و يا كپي برداري بدون ذكر منبع آن پيگرد قانوني خواهد داشت.
Active Directory چيست؟
Active Directory يا دايركتور فعال ، سرويس و قابليتي بر روي سيستم هاي ويندوزي شركت ميكروسافت است كه امكان ذخيره سازي كليه Objectهاي شبكه نظير كاربران ، قوانين و سياست ها و .. را به مديران شبكه و همچنين كاربران آن مي دهد. Active Directory مي تواند بر روي سرورهاي مبتني بر NT مانند windows 2000 Server ، Windows 2003 Server، Windows 2008  و .. نصب شود. Active Directory از يك ساختار ذخيره سازي منظم مبتني بر منطق و حفظ خاصيت وراثت دايركتوري ها استفاده مي كند. به بيان ساده تر Active Directoryسرويسي است براي كنترل و مديريت هر آنچه كه در شبكه كامپيوتري شما اتفاق مي افتد. اين سرويس به تنظيمات شبكه ما سرعت ، دقت و نظم مي بخشد و بستري را ايجاد مي كند تا شبكه كامپيوتري خود را مديريت كنيم. كليه منابع به اشتراك گذاري مانند دايركتوري ها ، پرينتر ، سرويس هاي مختلف ، Volumeها ، حساب كاربران شبكه و كامپيوترهاي مختلف همگي Objectهايي هستند كه توسط Active Directory مديريت مي شوند. امنيت امري است آميخته با Active Directory و با Athentication براي دسترسي به يك منبع شروع شده و با تنظيم كنترل دسترسي به فولدرهاي مختلف اثر خود را در شبكه نشان مي دهد. تنها با يك login به سيستم اين امكان براي مدير شبكه فراهم مي شود تا دسترسي كاربران به منابع مختلف سرور و شبكه را در اختيار گرفته و آن ها را مديريت كند. همچنين مدير شبكه مي تواند با تعريف سياست هاي مختلف و اختصاص آن ها به Object هاي مختلف بخشي از نگراني ها و سياست هاي سازمان را در قالب آن ها به شبكه تحميل نمايد.
محمدامين رئيسي نيا بازدید : 152 جمعه 31 شهریور 1391 نظرات (0)

آيا VPS را مي شناسيد ؟

 

 

 

Virtual Private Servers يا سرورهاي تخصصي مجازي جزء سرورهاي پيشرفته با آخرين تكنولوژي مجازي سازي هستند. اساس كار تقسيم كردن مجازي يك سرور قدرتمند فيزيكي به چندين سرور مجازي مي باشد بطوريكه هر يك از سرورهاي مجازي كاملا مانند يك سرور فيزيكي شبكه مشاهده شده و با همان ساختار اوليه و اسكريپت ها ، كاربران ، پردازش ها ، سيستم فايل و ... عمل مي نمايد.

 

اساس سرور مجازي :

VPS درست مانند يك سرور مستقل شبكه عمل مي نمايد.

 

اين سرور پردازش ها، كاربران ، فايلها و دسترسي به Root مختص خودش را دارد.

هر سرور آدرس شبكه ، شماره پورت ، جدول ها ، فيلترينگ و قوانين روتينگ مختص به خودش را دارد.

هرسرور مجازي ساختار و تعاريف خاص خود را براي سيستم و نرم افزارهاي كاربردي دارا مي باشد.

هر سرور مجازي داراي ورژن سيستم عامل و نرم افزار مختص خودش است.

هر سرور مجازي قادر به حذف ، اضافه ، تغيير فايل ها مي باشد بطوريكه نرم افزارهاي كاربردي متفاوتي روي آن ها قادر به نصب شدن هستند.

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 146 جمعه 31 شهریور 1391 نظرات (0)

ناشر : سايت تخصصي شبكه

 

 

 

افزايش تعداد سرورهاي شبكه در پي راه اندازي سرويس هاي مختلف، Data Base هاي مختلف كاربران و سياست هاي متنوع، دسترسي افراد را به منابع مختلف ايجاد خواهد كرد بطوريكه پس از مدتي جهت اضافه كردن كاربر جديد به سيستم، نياز به تعريف آن در چندين سرور وجود خواهد داشت. اين پراكندگي و لزوم اعمال سياست هاي متمركز ،مديران شبكه را ناچار به اتخاذ تدابيري مؤثرتر مي كند لذا تعريف و پياده سازي AAA Server يكي از اين تدبيرهاست كه بر دسترسي كاربران به منابع شبكه ، مديريت مستقيم و متمركز نظارت خواهد داشت.

 

AAA Server يك برنامه نرم افزاري سرور است كهامكان دسترسي كاربران را با منابع كامپيوتري شبكه برقرار مي كند. اين برنامه براي شبكه هاي Enterprise سرويس هاي Authentication ، Authorization و Accounting را فراهم مي آورد. در واقع AAA Server با دسترسي شبكه ، سرورهاي Gateway ، Database ها و جدول هاي اطلاعاتي كاربران در تعامل است . پروتكل استانداردي كه اجازه ارتباط دستگاه ها و نرم افزارهاي مختلف را با AAA Server مي دهد RADIUS مي باشد ( Remote Authentication Dial-In User Service(.

RADIUS يك پروتكل ارتباطي با ساختار Client-Server است همچنين آن را مي توان سرويسي نرم افزاري ناميد كه ارتباط سرورهاي دسترسي از راه دور را با سرور مركزي جهت authentication كاربران تلفني و authorize دسترسي آن ها به سيستم يا سرويسي خاص فراهم مي آورد. RADIUS امكان گرد آوري اطلاعات كاربران شبكه را با Database مركزي فراهم مي آورد و اين Database بين سرورهاي دسترسي راه دور به اشتراك گذارده شده است و اين خاصيت ، امنيت بهتر و سياست گذاري دامين را در پي خواهد داشت. امروزه RADIUS بطور گسترده در مديريت دسترسي به سرويس هاي شبكه كاربرد يافته است لذا استانداردي را در جهت تبادل اطلاعات بين سرورهاي دسترسي شبكه و AAA Server فراهم آورده است.

Authentication ، Authorization و Accounting اصطلاحاتي در يك چهارچوب هستند كه در كنترل هوشمند دسترسي كاربران نقش ايفا مي كنند و پيشبرد سياست گذاري ، اصلاح كاربرد و تهيه اطلاعات مورد نياز جهت راه اندازي سرويس ها از فايده هاي ديگر آن است. اين پردازش هاي تركيبي براي مديريت شبكه و امنيت آن كاملا ضروري هستند.

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 179 جمعه 31 شهریور 1391 نظرات (0)

ديتاسنتر چيست؟

تا قبل از دهه ۹۰ استفاده از اینترنت برای مردم عادی به سادگی امکان‌پذیر نبود، چرا که استفاده از امکانات اینترنت نیاز به دانش خاصی داشت. محیط خط فرمانی(Command Line) و ساختار غیر گرافیکی اینترنت سبب شده بود که کاربران عادی علاقه چندانی به استفاده از اینترنت نداشته باشند.
در اوایل دهه ۹۰، پس از به وجود آمدن مفهوم وب در اینترنت (سال ۱۹۹۳ ) و پروتکل HTTP که به سادگی امکان به اشتراک گذاشتن مستندات در اینترنت را در اختیار کاربران قرار می‌داد، روز به روز بر تعداد کاربران اینترنت افزوده شد. از سوی دیگر با اضافه شدن کاربران اینترنت، حجم مستندات نیز روز به روز افزایش یافت. مسلماً خطوط سابق اینترنتی و سرورهای موجود، توانایی جوابگویی به خیل عظیم کاربران را نداشتند.
همچنین با زیاد شدن کاربران و بالا رفتن حجم مستندات، و نیز سادگی انتشار اطلاعات در اینترنت، مفاهیم تجاری نیز وارد عرصه اینترنت شدند. شرکت‌های تجاری نیاز به سرورهایی داشتند که این امکان را به آنها بدهد که به سادگی و با سرعت بتوانند اطلاعات خود را در اختیار مشتریان و کاربران خود قرار دهند.
بالطبع این امکان وجود نداشت که هر شرکت یا سازمانی که قصد راه‌اندازی سایت‌های اینترنتی را دارد، خود راساً اقدام به راه‌اندازی سرور خود کند، چرا که با وجود کاربران زیاد این سایت‌ها و حجم بالای ترافیک، نیاز به اتصال‌هایی با سرعت‌های بسیار بالا وجود داشت که مسلما حتی در صورتی که این امکان از لحاظ عملی وجود داشته باشد، هزینه بالایی را می‌طلبید.
راه‌حلی که برای این مشکل به نظر رسید، راه‌اندازی مراکز خاصی تحت عنوان Data Center یا مراکز داده‌ای بود. Data Center ها با در اختیار داشتن اتصالات پرسرعته‌ای به اینترنت، و همچنین در اختیار داشتن سرورهای قوی و متعدد، امکان راه‌اندازی سرورهای وب را برای عموم مردم ممکن ساختند.

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 152 جمعه 31 شهریور 1391 نظرات (0)

ساختار ديتا سنتر


مراکز داده، به صورت کلي مي توانند شامل قسمت هاي زير باشند. اين قسمت ها، بسته به دسته بندي مراکز داده مي توانند متغير باشند:


1.   ساختار فيزيکي ديتا سنتر:
-         سيستم‌هاي توزيع و کنترل برق و برق اضطراري(UPS)
-         سيستم‌هاي تهويه هوا(HVAC) و کشف رطوبت
-         سيستم‌هاي اعلام و اطفاء حريق
-         سيستم‌هاي کنترل دسترسي فيزيکي
-         سيستم‌هاي پشتيبان (افزونه ((N+1)
-          سيستم هاي ساختمان هوشمند(BMS)

2.      ساختار شبکه‌ايي ديتا سنتر:
-         تجهيزات فعال شبکه مانند سوييچ ها و روترها
-         تجهيزات امنيتي مانند ديواره‌هاي آتش، IDS ها و IPS ها، ضدويروس‌ها و ساير سامانه‌هاي امنيت شبکه
-         سيستم‌هاي مديريتي و پايش شبکه
-         سرورها و برنامه هاي مورد نياز آن ها
-          Storages
-         تجهيزات غيرفعال شبکه


3.      برنامه‌هاي کاربردي:
-         سيستم‌هاي امنيت اطلاعات و حفظ امنيت نرم افزار
-         سيستم‌هاي مديريت سيستم‌هاي عامل، بانک هاي اطلاعاتي
-         سيستم‌هاي يکپارچه سازي اطلاعات
-         پايگاه‌هاي داده، فايل سرورها و برنامه‌هاي مربوط به داده‌هاي عملياتي
-         سيستم‌هاي  ذخيره‌سازي و بازيابي اطلاعات

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 389 جمعه 31 شهریور 1391 نظرات (0)

تنظيم VLAN در سوئيچ سيسكو

 استفاده از سوئيچ هاي سيسكو در سازمان هاي مختلف امري عادي شده است و معمولا سازمان هاي بزرگ ترجيح مي دهند با تهيه سوئيچ هاي لايه دو و سه شبكه هاي كامپيوتري خود را ساختار يافته نموده و لايه بندي را در آن رعايت كنند. در اين نوشتار به مبحث VLANمي پردازم.


VLAN چيست ؟
VLAN همانطور كه از نام آن پيداست   شبكه LAN مجازي است كه Broadcast Domain اصلي سوئيچ را كه بصورت يك VLAN وجود دارد (VLAN1)  را به چندين Broadcast Domain ديگر مي شكند. به دليل اينكه سوئيچ ها قادر به برقراري ارتباط وLearn كردن از هم هستند لذا چندين پورت از سوئيچ ديگر مي تواند عضو VLAN سوئيچ ما باشد بدون اينكه Broadcast را به سوئيچ ها يا VLAN هاي ديگر منتقل كند. معمولا VLAN براي شبكه هاي بزرگ با ترافيك بالا كاربرد دارد. قبل از اينكه به نحوه تنظيم VLAN بپردازم نكاتي را كه بايد قبل از اين تنظيمات بدانيد در چند بيان مي كنم.

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 148 جمعه 31 شهریور 1391 نظرات (0)

آيا تاكنون به اين انديشيده ايد كه چطور شركت هاي بزرگي مانند ياهو يا فيسبوك مي توانند اطلاعات زياد و سنگين كاربران خود را نگهداري كنن؟ آيا در مورد سيستم ذخيره سازي كلود شركت هايي مانند گوگل، آمازون و دراپ باكس چيزي شنيده ايد؟ بله.. جواب سؤال شما موضوع نوشتارمن مي باشد.

در ساختار كنوني سيستم هاي ذخيره سازي داده‌ها كه من آن را سيستم سنتي داده مي نامم، شما ذخيره سازي اطلاعات را در يك سرور مي بينيد كه ايستگاه هاي كاري از طريق سيستم شبكه كامپيوتري به آن دسترسي خواهند داشت. شركت ها براي گسترش زير ساخت و ذخيره سازي بيشتر اطلاعات به سرور خود چندين سيستم ذخيره ساز نظير هاردهاي اسكازي يا سس و يا نوار اضافه مي كنند اما از پردازشگر و حافظه سرور خود همچنان بطور مركزي استفاده مي كنند. اين ساختار براي شركت هاي با حجم پايين كاري پاسخگوست اما آيا فكر مي كنيد اين ساختار پاسخگوي شركت هاي بزرگي مانند ياهوو با داشتن يكصد و بيست و پنج هزار (تاكنون) سرور مي باشد؟

بله درست حدس زديد. در اينجا نياز به سيستم جديدي هست كه بتواند قابل اطمينان باشد، از منابع سيستم بخوبي استفاده كند و همچنين قابليت ترميم اتوماتيك خود را داشته باشد.

هدوپ (Hadoop) يا بهتر بگويم سيستم نرم افزاري انتشاري هدوپ پاسخ به نياز شركت هاي بزرگي است كه به دنبال پياده سازي سيستم كلود براي مشتريان خود هستند.

هدوپ چيست؟

هدوپ يك پروژه مبتني بر برنامه نويسي متن باز است كه توسط سازمان نرم افزاري آپاچي ايجاد شده است. ايده اوليه هدوپ اولين بار در شركت گوگل رقم خورد اما خيلي ها باور به پياده سازي اين سيستم نداشتن و در چند سال اول اين ايده تنها بصورت تئوري مطرح بود. هدوپ امكان ذخيره سازي اطلاعات را در چندين سرور ( پي سي) با هزينه اي پايين فراهم مي آورد.

كلودرا شركتي است كه بصورت فعال در اين زمينه فعال مي باشد و بسته نرم افزاري بي نظير هدوپ را ايجاد كرده و آن را انتشار داده و پشتيباني مي كند.


hdfsarchitecture

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 127 جمعه 31 شهریور 1391 نظرات (0)
DDynamic Host Configuration Protocol يا DHCP يكي از سرويس هاي پايه اي شبكه مي باشد كه آدرس شبكه و DNS را براي ايستگاه هاي كاري و ساير دستگاه‌ها فراهم مي آورد. DHCP استفاده مي شود تا از اختصاص دادن آدرس شبكه بصورت دستي به تك تك دستگاه هاي روي شبكه جلوگيري شود. همچنين ايجاد تغييرات در مديريت آدرس هاي شبكه از طريق DHCP بسيار آسان تر خواهد شد.

حال به نحوه نصب DHCP و تنظيم آن مي پردازم.
نصب ويندوز DHCP  بر روي سرور 2008 بسيار آسان مي باشد. DHCP سرور بر خلاف ويندوز سرورهاي قديمي كه يك كامپوننت بود  اينك يك Role بر روي ويندوز 2008 مي باشد.
براي نصب و راه اندازي DHCP  سرور شما بايد يك ويندوز سرور 2008 آماده كنيد و آدرس شبكه ثابت را روي آن بگذاريد. همچنين شما نياز داريد تا محدوده آدرس شبكه و محدوده آدرسي كه مدنظر داريد تا به ايستگاه هاي كاري بدهيد را مشخص كنيد. همچنين آدرس DNS و محدوده آدرس هايي كه نمي خواهيد مورد استفاده قرار دهيد را مشخص كنيد.
براي نصب DHCP سرور Add Roles  را از  Initial Configuration Tasks و يا از Server Managers و  Roles انتخاب كنيد.

dhcp1

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 161 جمعه 31 شهریور 1391 نظرات (0)

 

 

 

DNS در ويندوز سرور  2008

 

DomainName System يا DNS جهت تبديل نامه دامنه به آدرس شبكه بكار مي رود. بدون آن كامپيوترها مشكل ايجاد ارتباط با يكديگر را خواهند داشت. در اين نوشتار نحوه تنظيم و رفع مشكلِ DNS را در  Windows 2012 خواهند داشت.

نحوه نصب

شما مي توانيد نصب DNS را از كنترل پنل آغاز كنيد. همچنين زماني كه مشغول ايجاد يك Member Server هستيد و يا يك DC نصب مي كنند مي توانيد از پنجره اي كه براي نصب DNS باز مي شود كار را شروع كنيد.

 

 

 

 

dns001

ادامه مطلب رو بخونید

 

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 145 جمعه 31 شهریور 1391 نظرات (0)

ساختار شبکه های کامپیوتری

الگوی هندسی استفاده شده جهت اتصال کامپیوترها، توپولوژی نامیده می شود. توپولوژی انتخاب شده برای پیاده سازی شبکه ها، عاملی مهم در جهت کشف و برطرف نمودن خطا در شبکه خواهد بود. انتخاب یک توپولوژی خاص نمی تواند بدون ارتباط با محیط انتقال و روش های استفاده از خط مطرح گردد. نوع توپولوژی انتخابی جهت اتصال کامپیوترها به یکدیگر، مستقیما بر نوع محیط انتقال و روش های استفاده از خط تاثیر می گذارد. با توجه به تاثیر مستقیم توپولوژی انتخابی در نوع کابل کشی و هزینه های مربوط به آن، باید با دقت و تامل به انتخاب توپولوژی یک شبکه همت گماشت. عوامل مختلفی جهت انتخاب یک توپولوژی بهینه مطرح می شود. مهمترین این عوامل بشرح ذیل است:

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 144 جمعه 31 شهریور 1391 نظرات (0)

آشنایی با تجهیزات شبکه

 


همه شما تا به حال تجربه اتصال به اینترنت را داشته اید و كم و بیش اطلاعاتی راجع به این موضوع دارید. برای آشنایی بیشتر نكاتی هر چند مختصر در مورد شبكه و قطعات مورد نیاز در آن خواهیم گفت.
همان طور كه میدانید اینترنت ، متشكل از شبكه هایی است كه هر یك از طریق مسیرهایی به دیگری متصل هستند. این مسیرها تبادل اطلاعات را میسر می سازند. به عبارتی اتصال به اینترنت به معنی دستیابی به این مسیرها است. حال برای اینكه این شبكه ها كه شامل هزاران كامپیوتر هستند بتوانند به درستی با هم در ارتباط باشند به وسایل و قطعات ویژه ای مثل هاب، تكرار كننده، مسیریاب و… نیاز دارند. در ادامه به توضیح مختصری از تجهیزات اصلی یک شبکه می پردازیم:

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 487 پنجشنبه 30 شهریور 1391 نظرات (0)
مقدمه
در اين نوشتار يا ساختار آدرس دهي آي پي ورژن شش يا IP6 آشنا خواهيد شد و همچنين مدل هاي آدرس دهي و همچنين اصطلاحاتي مثل Unicast , Anycast و Multicast v را توضيح خواهم داد. تهيه اين نوشتار توسط اينجانب كيانوش مراديان با راهنمايي آقاي پل فرنسيس ، آقاي جيم باند و همجنين آقاي برايان كارپنتر انجام شده است.



آدرس دهي IPv6
آدرس IPv6 يا آي پي با ويرايش شش، داراي يكصد و بيست و هشت بيت ( برخلاق IPv4 كه تنها سي و دو بيت بود) مي باشدو جهت مشخص كردن Interface ياچند Interface مختلف روي شبكه مورد استفاده قرار خواهند گرفت. در اين نوع آدرس دهي سه مدل آدرس وجود دارد كه در زير آن ها را مشاهده خواهيد كرد:
Unicast: اين نوع آدرس تنهابراي مشخص كردن يك تك Interface مورد استفاده قرار مي گيرد. پاكتي كه به يك آدرس Unicast ارسال مي شود تنها توسط آن تك اينترفيس دريافت خواهد شد.
Anycast: يك مشخصه براي گروهي از آدرس ها است كه معمولا به نودهاي مختلف شبكه تعلق دارد. پاكتي كه به يك آدرس َAnycastارسال مي شود به يكي از آدرس هاي مشخص شده در Anycast ارسال مي شود ( نزديكترين نود با توجه به جدول روتينگ ) در واقع در استفاده از اين آدرس مهم اين است كه پاكت اطلاعاتي به يكي از آدرس هادر گروه Anycast ما بايد برسد و همين كفايت خواهد كرد.
Multicast :  مشخصه اي است براي يك گروه از آدرس هاي IP ( معمولا به نودهاي مختلف تعلق دارند) . ياكتي كه به يك آدري Multicast ارسال مي شود به كليه آدرهاي اين گروه ارسال شده و توسط آن ها دريافت خواهد شد.
دو نكته : در آدرس دهي مبتني بر IPv6 اصطلاحي به نام Broadcast نداريم و اين كار تنها با آدرس دهي Multicast انجام خواهد شد. همچنين در IPv6  استفاده از كليه صفر ها و يك ها در جاهاي مختلف آدرس جايز است و مانند IPv4 حالت استثنا نخواهيم داشت مگر اينكه آن را خودمان مجزا كنيم و تعريف خواصي براي آن بكنيم.
محمدامين رئيسي نيا بازدید : 160 پنجشنبه 30 شهریور 1391 نظرات (0)

تفاوت IPv4 و IPv6


شاید نیاز به توسعه تعداد آدرس های IP با توجه به وضعیت بحرانی موجود به عنوان یکی از اهداف مهم طراحی و پیاده سازی IPv6 ذکر شود ولی تمام داستان به اینجا ختم نمی شود و دلایل متعدد دیگری نیز در این زمینه مطرح می باشد. IPv6 به گونه ای طراحی شده است تا ضمن ایجاد یک محیط همگرا زمینه استفاده از صوت ، تصویر و سرویس های داده را بر روی شبکه ای با زیرساخت IP فراهم نماید . بدین منظور،امکانات و پتانسیل های پیشرفته ای در IPv6 پیش بینی شده است :


امکانات و ویژگی های جدید IPv6

افزایش فضای آدرس دهی : یکی از مهمترین مزایای IPv6 ، افزایش تعداد فضای آدرس دهی است. فضای آدرس دهی IPv6 به اندازه ای زیاد است که شاید نتوان آن را با فضای آدرس دهی IPv4 مقایسه نمود. در IPv4 ، تعداد 4,294,967,296 فضای آدرس دهی وجود دارد در حالی که این عدد در IPv6 به عدد 340,282,366,920,938,463,463,374,607,431,768,211,456 می رسد. افزایش آدرس های سراسری قابل روت به سازمان ها این اجازه را خواهد داد که مسیر خود را از آدرس های IP غیرقابل روت ارائه شده توسط NAT جدا نموده و برنامه های مورد نیاز خود را در یک محیط واقعی end-to-end استفاده نمایند .

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 161 پنجشنبه 30 شهریور 1391 نظرات (0)

زير شبكه يا Subnetting

  • SUBNETTING


زمانی که میخواهیم عملیات subnetting را بر روی یک ای پی انجام دهیم باید پنج سوال زیر را مد نظر داشته باشیم

1.چه مقدار subnets میتوانیم داشته باشیم
2.چه مقدار هاست در هر subnet موجود می باشد
3.چه subnet هایی قابل قبول هستند
4.تعیین broad cast address
5.چه هاست هایی قابل قبول است

 

در IP 192.168.10.10 و subnet mask 255.255.255.0 میخواهیم 55 هاست (دستگاه) به هم شبکه کنیم ,عملیات subnetting به قرار زیر می باشد

 

به دلیل اینکه IP ما در کلاس C میاشد عملیات subnetting را در بیت آخر انجام میدهیم و آن را بسط میدهیم

192.168.10.2^7 2^6 2^5 2^4 2^3 2^2 2^1 2^0

با توجه به اینکه 55 هاست میخواهیم و 55 بین 64 و 32 است 6^2 را انتخاب میکنیم در نتیجه 6 بیت به host address تعلق میگیره و 2 بیت به network address

(2^0=1 , 2^1=2 , 2^2=4 , 2^3=8 , 2^4=16 , 2^5=32 , 2^6=64 , 2^7=128 , 2^8=256 )

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 334 پنجشنبه 30 شهریور 1391 نظرات (0)

آي پي ورژن چهار IPv4

 

IP Address(Internet Protocol Address)

ای پی (IP) یک آدرس منطقی که برای مشخص کردن دستگاه در ارتباط بین شبکه ها تعيين مي شود.از چهار رقم تشکیل شده است که با نقطه از هم جدا می شوند بطور مثال 192.168.10.20
هر عدد هشت بیت است که در مجموع میشود 32 بیت 32=8*4
اعداد  بکاربرده شده دسیمال هستند و بین 255-0 می باشند

همانطور که گفته شد هر ip address از 32 bit تشکیل شده است و هر ip از چهار بخش تشکیل شده است که به هر بخش octet نیز گفته میشود بطور مثال 192 یک octet میباشد

 

  • IP Address Classes

 

متخصصان شبکه با توجه به نیاز شبکه تصمیم به استاندارد سازی و ایجاد کلاسهای مختلف شبکه نموده اند که با توجه به نیاز هر شبکه باید از آن استفاده نمود
ای پی آدرسها در 5 کلاس رده بندی میشوند و عدد اول هر آدرس نشان دهنده کلاس آن آدرس است

Class A 1-126
Class B 128-191
Class C 192-223
Class D 224-239
Class E 240-254

 

مثلا  ip 10.10.10.1 با توجه به اینکه رقم اول آن 10 است نشان دهنده این اسنت که در کلاس A می باشد

ip 192.168.10.20 با توجه به اینکه رقم اول آن 192 است نشان دهنده این است که در کلاس C می باشد

 به ادامه مطلب بروید

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 133 پنجشنبه 30 شهریور 1391 نظرات (0)

آدرس شبكه يا IP

ip_address_structureهر دستگاهي كه در اينترنت وجود دارد يا به آن متصل است يك شماره شناسايي منحصر به فرد دارد كه به آن آدرس IP يا شماره IP گفته مي شود. يك آدرس IP چيزي مثل اين است :   172.16.254.1 
آدرس هاي IP  براي قابل فهم بودن افراد معمولاً به صورت دسيمال (دهدهي) بيان مي شوند. كه با نقطه از يكديگر جدا شده اند. اما كامپيوتر ها با شكل باينري (دودويي) اعداد سروكار دارد و براي ارتباط با يكديگر آنرا در قالب صفر و يك بيان مي كنند مانند مثال زير:
000000001. 11111110. 00010000. 10101100
8تا              8تا             8تا             8تا
چهار عدد در يك آدرس IP اكتت (به معناي هشتايي) ناميده مي شوند، چون هر عدد به تنهايي از 8 عدد باينري تشكيل شده است. با تركيب همه اعداد 32 عدد باينري خواهيم داشت. آدرس IP از اعداد 32 بيتي تشكيل شده است. كه هر كدام از 8 وضعيت مي تواند 0 يا 1 باشد. يعني براي هر هشتايي 2 به توان 8 تا، 256 عدد مخلتف را مي توان در نظر گرفت. پس هر عدد كه بين نقطه ها قرار مي گيرد مي تواند بين 0 ــ 255 باشد. با توجه به اين كه 4 عدد داريم كه با نقطه از هم جدا مي شوند مجموعاً 2 به توان 32 يا مجموعاً 4294967296 عدد منحصر به فرد خواهيم داشت.در نتيجه در حدود 4.3 ميليارد عدد را مي توان براي آدرسهاي IP منحصر به فرد معين كرد البته با صرفنظر از تعدادي آدرس معين كه استفاده از آنها براي عموم محدود شده است. مثلاً آدرس IP به صورت 0. 0. 0. 0 براي شبكه default و آدرس 255. 255. 255. 255 براي broad cast رزرو شده اند.تركيب اين اعداد فقط براي دادن يك شماره منحصر به فرد و شناسايي نيست بلكه براي ايجاد كلاسهايي است كه بتوان آنها را به يك شغل، دولت، منطقه خاص و غيره نسبت داد.
اعداد بين نقطه ها يا اكتت ها (هشتايي) به دو قسمت تقسيم مي شوند. شبكه و هاست. اولين عدد بين نقطه ها مربوط به شبكه است. اين عدد براي شناسايي يك شبكه كه يك كامپيوتر به آن متصل است استفاده مي شود.
هاست (كه گاهي با نام Node شناخته مي شود) كامپيوتري كه واقعاً در شبكه وجود دارد مشخص مي كند. قسمت مربوط به هاست معمولاً آخرين عدد است. پنج كلاس IP به علاوه آدرسهاي خاص مشخص وجود دارد.  در ادامه اين مبحث و در قسمت هاي مختلف به شرح انواع IP و دسته بندي آن ها مي پردازم.

 

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 144 پنجشنبه 30 شهریور 1391 نظرات (0)

مخصوص اعضای سایت

 

وب سرويس چيست ؟
کساني که با صنعت
IT آشنايي دارند حتما ً نام وب سرويس را شنيده اند . براي مثال ، بيش از 66 درصد کساني که در نظر سنجي مجله InfoWorld شرکت کرده بودند بر اين توافق داشتند که وب سرويس ها مدل تجاري بعدي اينترنت خواهند بود . به علاوه گروه گارتنر پيش بيني کرده است که وب سرويس ها کارآيي پروژه هاي IT را تا 30 در صد بالا مي برد . اما وب سرويس چيست و چگونه شکل تجارت را در اينترنت تغيير خواهد داد ؟

برای دانلود به ادامه مطلب بروید

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 110 پنجشنبه 30 شهریور 1391 نظرات (0)

مخصوص اعضای سایت

 

شبکه کامپپوتری چیست ؟

اساسا یک شبکه کامپیوتری شامل دو یا بیش از دو کامپیوتر وابزارهای جانبی مثل چاپگرها، اسکنرها ومانند اینها هستند که بطور مستقیم بمنظور استفاده مشترک از سخت افزار ونرم افزار، منابع اطلاعاتی ابزارهای متصل ایجاده شده است توجه داشته باشید که به تمامی تجهیزات سخت افزاری ونرم افزاری موجود در شبکه منبع(Source) گویند.

در این تشریک مساعی با توجه به نوع پیکربندی کامپیوتر ، هر کامپیوتر کاربر می تواند در آن واحد منابع خود را اعم از ابزارها وداده ها با کامپیوترهای دیگر همزمان بهره ببرد.

" دلایل استفاده از شبکه را می توان موارد ذیل عنوان کرد" :

 

برای دانلود کتاب به ادامه مطلب بروید

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 125 دوشنبه 27 شهریور 1391 نظرات (0)

تکنولوژی NFC چیست و چه کاربردهایی دارد؟

ممکن است تا کنون با شیوه‌های مختلفی از پرداخت‌های الکترونیکی کار کرده باشید. پرداخت اینترنتی، پرداخت با کارت‌های اعتباری و عضو شتاب، پرداخت از طریق کارت‌های هوشمند بدون تماس مانند کارت‌های مترو و همچنین پرداخت‌هایی از طریق دستگاه موبایل خود که به صورت‌های مختلفی همچون پیامکی، اینترنت موبایل و ... در دسترس هستند.

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 221 یکشنبه 19 شهریور 1391 نظرات (0)
دانلود کتاب آموزش امنیت و کد گذاری در شبکه

در مقوله شبکه‌های کامپیوتری، زمینه تخصصی امنیت شبکه، شامل مقررات و سیاست‌های اتخاذ شده توسط مدیریت شبکه است که به منظور جلوگیری و نظارت بر دسترسی غیر مجاز، سوء استفاده، اصلاح، یا ایجاد محدودیت در شبکه‌های کامپیوتری و منابع قابل دسترس در شبکه، تدوین و اعمال می گردد. ارتباط بین دو میزبان که از یک شبکه استفاده می کنند، می تواند به منظور حفظ حریم خصوصی رمزنگاری شود.

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 232 یکشنبه 19 شهریور 1391 نظرات (0)
دانلود کتاب اصول مهندسی اینترنت

اینترنت (Internet) را باید بزرگ‌ترین سامانه‌ای دانست که تاکنون به دست انسان طرّاحی، مهندسی و اجرا گردیده‌است.
اینترنت سامانه‌ای جهانی از شبکه‌های رایانه‌ای بهم پیوسته‌است که از پروتکل TCP/IP برای ارتباط با یکدیگر استفاده می‌نمایند. به عبارت دیگر اینترنت، شبکه شبکه هاست که از میلیون‌ها شبکه خصوصی، عمومی، دانشگاهی، تجاری و دولتی در اندازه‌های محلی و کوچک تا جهانی و بسیار بزرگ تشکیل شده‌است که با آرایه وسیعی از فناوریهای الکترونیکی و نوری به هم متصل گشته‌اند.

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 148 یکشنبه 19 شهریور 1391 نظرات (0)
دانلود کتاب شبکه های بی سیم وایمکس
وایمکس (WiMAX) پروتکل ارتباطی برای دسترسی پهن باند بی‌سیم بر پایه استاندارد IEEE 802.16 است. وایمکس امکان دسترسی به اینترنت را به هردو صورت ثابت و کاملا سیار در یک ناحیه گسترده فراهم می آورد.نام وایمکس توسط انجمن وایمکس انتخاب شد که در سال ۲۰۰۱ برای ارتقای همنوایی و همکنش پذیری این استاندارد تاسیس شد.
محمدامين رئيسي نيا بازدید : 141 یکشنبه 19 شهریور 1391 نظرات (0)
دانلود کتاب 400 نکته طبقه بندی شده +Network
شبکه های کامپیوتری روز به روز گسترده می شوند و افراد بسیاری علاقمند به فراگیری دوره های کارشناسی و تخصصی شبکه هستند.
دوره + Network  که از طرف سازمان CompTIA ارائه شده است با آموزش مفاهیم اولیه شبکه ، دانشجویان را برای فراگیری دوره های پیشرفته تر مانند دوره های MCSE و CCNA آماده می کند.
محمدامين رئيسي نيا بازدید : 218 یکشنبه 19 شهریور 1391 نظرات (0)
دانلود کتاب آزمایشگاه شبکه های کامپیوتری

شبکه‌های کامپیوتری مجموعه‌ای از کامپیوترهای مستقل متصل به یکدیگرند که با یکدیگر ارتباط داشته و تبادل داده می‌کنند. مستقل بودن کامپیوترها بدین معناست که هر کدام دارای واحدهای کنترلی و پردازشی مجزا بوده و بود و نبود یکی بر دیگری تاثیرگذار نیست. در کتاب آزمایشگاه شبکه های کامپیوتری  با مفاهیم شبکه های کامپیوتری ، توپولوژی های شبکه، انواع تجهیزات،شبکه های PtP و SB، راه اندازی شبکه Work Group و ..... آشنا خواهید شد.

 

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 165 یکشنبه 19 شهریور 1391 نظرات (0)
دانلود کتاب آموزش نصب و پیکربندی سرور لینوکس

سرور های لینوکس را می توان گفت یکی از پرکاربردترین و بهترین گزینه برای بارگذاری وب سایت درحال حاضر می باشد.سیستم عامل لینوکس ویرایش ها و یا توزیع های متعددی دارد یکی از مشهورترین توزیع این سیستم عامل ویرایش سِنت‌اواِس (CentOS) می باشد.

بر اساس بررسی وب‌گاه web technology surveys در سال ۲۰۱۱ سنت اواس با بیش از ۳۰ ٪ سرور‌های لینوکس در رتبه اول بیش‌ترین لینوکس استفاده شده برای وبگاه‌ها قرار گرفت، این بررسی در سال ۲۰۱۲ میلادی با سنت‌اوس را با سقوطی یک درصدی و فاصله ناچیزی قبل از توزیع دبیان در مقام دومین توزیع محبوب برای سرور‌های وب‌گاه‌ها قرار میدهد. 
در کتاب حاضر آموزش نصب و راه اندازی سرور در این سیستم عامل آورده شده است.
محمدامين رئيسي نيا بازدید : 127 یکشنبه 19 شهریور 1391 نظرات (0)
دانلود کتاب آموزش تصویری کار با اکتیو دایرکتوری 2008

اکتیو دایرکتوری از فناوری‌های شرکت مایکروسافت برای مدیریت منابع شبکه و در اساس یک بانک اطلاعاتی مجتمع توزیع‌ پذیر است که برای سرویس‌دهنده‌ های بر مبنای ویندوز سرور تهیه گردیده‌است. بدون اکتیو دایرکتوری برای مدیریت منابع نیازمند مدیریت تک-به تک آنها بصورت منفرد میباشیم در حالی که با اکتیو دایرکتوری مدیریت منابع شبکه بصورت مجتمع صورت می‌گیرد. در کتاب پیش رو شما با نصب و کار با اکتیو دایرکتوری تحت ویندوز سرور 2008 آشنا خواهید شد.

محمدامين رئيسي نيا بازدید : 143 شنبه 11 شهریور 1391 نظرات (2)

آموزش شبکه

یک شبکه رایانه‌ای ( Computer Network)، که اغلب به طور خلاصه به آن شبکه گفته می شود، گروهی از رایانه ها و دستگاه هایی می‌باشد که توسط کانال‌های ارتباطی به هم متصل شده اند. شبکه رایانه‌ای باعث تسهیل ارتباطات میان کاربران شده و اجازه می دهد کاربران منابع خود را به اشتراک بگذارند.
یک شبکه رایانه‌ای اجازه به اشتراک گذاری منابع و اطلاعات را میان دستگاه‌های متصل شده به هم، می دهد. در دهه ۶۰ میلادی، آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته (ARPA)، بودجه ای را به منظور طراحی شبکه آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته (ARPANET) برای وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا اختصاص داد. این اولین شبکه رایانه‌ای در جهان بود. توسعه شبکه از سال ۱۹۶۹ و براساس طرح‌های توسعه یافته دهه ۶۰ آغاز شد.

 

درباره ما
Profile Pic
سلام شما در این سایت یاد می گیرید که چگونه با یک هکر مبارزه کنید و پیروز شوید . این سایت با این هدف تاسیس شد (( زکات علم نشر آن است )) . این سایت در حال حاضر بزرگترین دیتا بیس ترفند و رجیستری را در اختیار دارد که به مرور بر روی سایت قرار می گیرد . در بعضی موارد از نوشتن منبع خود داری می کنم . شما در این سایت حق کپی مطالب و درج آن در سایت خود را حتی بدون نوشتن منبع هم دارید . برای شلوغ نشدن بیش از حد صفحه سایت توضیح کامل هر پست در ادامه مطلب قرار داده شده است . از این که نظر میدهید ممنون .
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    شما کدام قسمت از سایت رو دوست دارید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 286
  • کل نظرات : 34
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 249
  • آی پی امروز : 28
  • آی پی دیروز : 72
  • بازدید امروز : 670
  • باردید دیروز : 2,127
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 5,958
  • بازدید ماه : 25,307
  • بازدید سال : 69,991
  • بازدید کلی : 409,283
  • کدهای اختصاصی
    هواداران در فیس بوک

    برای اطلاع از دریافت جدیدترین نرم افزار ها ومطالب علمی وجدیدترین فناوری های باخبر بشی درفیس بوک به هواداران ما بپیوندید
    مطالب سایت در یوتیوب

    برای دیدن مطالب آموزشی تصویری لطفا مارو در یوتیوب پیدا کنید
    عضویت در گروه جی میل

    اگر دوست داری بهترین نرم افزار ها وفیلم هاوعکس ها ومطالب علمی در ایمیل خود داشته باشید لطفا در گروه جی میل عضو شوید
    عضویت در گروه یاهو


    اگر دوست داری بهترین نرم افزار ها وفیلم هاوعکس ها ومطالب علمی در ایمیل خود داشته باشید لطفا در گروه یا هو عضو شوید